lørdag 7. april 2012

Ikke akkurat påskefarge på Denver sokker :)

 Ja, det er ikke akkurat påskestemning over denne fargen på Denversokkene! Men hadde så lyst å lage et par i denne herlige rødfargen.  Og så har jeg altså etter å ha strikket noen par oppdaget at de faktsisk har et navn! Nemlig Denver! Jeg som bare har kalt dem for Drops sokker med mønster..... Så altså heretter: Denver! (Ja for det blir helt sikkert strikket flere, men nå skal jeg ha en pause en stund.......)  Sokkene har vært ferdig en liten stund, men trådene ble ikke festet før i går.....(utrolig hvor treig det går å bli med de trådene, egentlig er det jo fort gjort!)

 Mønster på Denversokkene  er altså fra Drops og finnes HER
Strikket med Drops Merino Extra Fine.


Ha en fin-fin påskeaften!
Jeg har vært så heldig at jeg har fått vært ute i solen og gått på ski i dag også! 
Nå er påskeeggene akkurat fyllt og ungene venter spent på påskeforkosten med egg fyllt til randen......

Klem, Anita

3 kommentarer:

 1. Se der ja, jula varer helt til påske, thi-hi! :D Flotte sokker og syns det er artig å se dem i forskjellige fargevarianter! :) Flotte de her. Nå lærte jeg det også, Denversokker du! Det har heller ikke jeg fått med meg før, så jeg får ta en navneendring.. regner med at det blir flere enn det ene hos meg også ;)

  Herlige bilder! Så fin tur(er) dere hadde til fjells og alle 4 var med. Gode minner! Nydelige bilder du har tatt, både til fjells og på fototur. Har ventet på bilder fra fossen, den må være nydelig på nært hold også :) Har den alltid i sidesynet når vi kjører på langtur, he-he!

  Sørstrand er et fantastisk område og bedre blir det. Men - det er ikke så stort, men det gjør ingenting når man er på tur med noen med små barneføtter eller har kamera med, thi-hi! ;)

  Håper påska var flotters - og ønsker deg ei fin uke!

  Stor klem, Eli Kristin

  SvarSlett
 2. De sokkene er såå fiiine!! Imponerende at du orker å strikke så mange like☺
  Jeg har også store planer om sånne etterhvert.

  Ønsker deg en fortsatt fin uke☺

  SvarSlett