søndag 21. august 2011

Nordlandsommer

   Lenge siden det har vært noen oppdatering her fra meg nå. Det har i grunnen vært for fint vær til å tilbringe tid inne foran pc'en eller for den saks skyld med noe særlig håndarbeid..... Men har nå iverksatt litt strikkerier, mer om det senere... Her er istedet litt bilder fra ferien. Vi har nå jobbet 2 uker, ungene er tilbake på skolen og det er godt å mimre med bilder fra en fin ferie. Her altså fra den delen av ferien vi var i Nordland.  Bildene  over er fra Nesna.

 Solnedgang sett fra Nesna.

 Bilder fra Dønna, der vi var på en dagstur. Her fra turen over til Dønna. Først "De syv søstre" ved Sandnessjøen. Neste er Dønna på returen.
Så er det fallosen på Dønna, nord Europas største (ca 80 cm) i marmor. Sansynligvis fra folkevandringstiden. Og sist "Dønnamannen"sett fra sør.

 Utsikt fra Dønnes.

På vei med fergen over til Sandnessjøen, vi ser tilbake på Dønna.

Ha en fortsatt fin helg!
Klem, Anita ;)

1 kommentar:

  1. Heldige du! Skulle gjerne vært nordover, ser så fantastisk flott ut der. Har ikke vært nordenfor Rørvik, det er vel i midt-Norge det :p

    Nyyyydelige bilder du har tatt, rene kunstverkene. Kan trygt henge noen av de i ramme, avslappende og klare, fine motiv! :D

    Nyt søndagen!
    Klem fra meg

    SvarSlett