onsdag 28. september 2011

Kalender

 Med utsikter mot å miste fullstendig oversikten over alt som skal huskes av møter, bursdager, aktiviteter og you-name-it, måtte jeg bare få meg en kalender/ almanakk/ 7.sans....eller kall det hva man vil! Problemet var bare at slik jeg ville ha den, var det ingen som var.....og hva gjør man da?    -Jo, man lager den selvsagt selv!
Og det innebar å lage ALT selv, kalenderen også.... Litt arbeid, men er man kresen, så ER man kresen!
 Første siden, med plass for navn mm

 Saken var den at jeg ville ha en kalender der èn og èn mnd viste samtidig. Litt mer oversiktelig enn èn uke av gangen, og ikke trenger jeg å skrive hele dagsraporter heller.... Så det var bare å ta i bruk excel kunnskapene ( det lille som finnes... =) -OG holde tungen beint i munnen, så ikke datoer ble feil!
 Litt forskjellige farger og blanke sider med mulighet for å lime inn andre viktige ting etterhvert  som det måtte komme...


 Var lenge siden Bind-it-All maskinen har vært i bruk også, så fikk frisket det opp litt også :)  Størrelse på boken er ca 10x16cm
Ha en fin dag, med full kontroll! :)
Klem, Anita ;)

3 kommentarer:

 1. er dette noe du tar betillinger på?
  kjempeflott!

  klem tone

  SvarSlett
 2. Og du og du den var fin!! Som fru Lærum sier; tar du bestillinger på dette!?

  Kjempeflink er du!! Gjør ikke noe å være litt kresen når resultatet blir såå fint =)
  Klem Line

  SvarSlett
 3. Takk skal dere ha! Tror nok ikke det er aktuelt å ta noen bestillinger nei......Brukte altfor mange timer på 1 stk...da må jeg i allefall først komme opp med en utrolig god effektiviseringsmetode først! :)
  Klem, Anita ;)

  SvarSlett