onsdag 12. oktober 2011

Rosa oktober - sydd kjole

Innimellom strikkepinner ble det for noen dager siden tid for å sy til meg selv! Tenk! Hi-hi....
Har hatt stoffet liggende en stund (for å godgjøre seg=) og nå var inspirasjonen på plass!
Siden" Rosa sløyfe aksjonen" pågår i oktober, passet det bra med et rosa prosjekt nå. Støtter så mer enn gjerne opp om en så viktig sak. Vi kjenner vel alle noen som har blitt rammet av kreft, og man vet aldri hvem som er neste. Selv mistet jeg pappaen min som døde av kreft når jeg bare var fem år, så jeg har også fått føle det tett på.....

 Noen fine tekster er spredd litt rundt omkring.....
Denne er faktisk litt morsom fordi den traff meg ganske godt en gang......
En gang jeg var på påskefjellet i min pure ungdom og klagde min nød over fregnene som poppet frem, (hadde aldri vært særlig fornøyd med den urettferdigheten at jeg skulle ha fregner!!) da en mann så på meg og sa:
" Et ansikt uten fregner er som en himmel uten stjerner!"
Wow! Jeg ble helt satt ut, og har tatt ordene med meg siden!  Mener faktisk at det var svært fornuftige ord! Skulle da bare mangle at man skal ha fregner!!! ;)
***
Mine to gullunger har også fått de nydeligste små fregner på nesen! Gitt om jeg med glede forteller om fregnene og stjernene!!! :)

 Denne gangen var det meningen at lappene og stæsjen skulle være litt ruskete og ikke perfekt påsydd, og det skulle jo gå kjapt, men oppdaget likevel at jeg hadde brukt to timer bare å sy på stæsjen........ :POppfordrer til slutt om å støtte Rosa sløyfe aksjonen. Sløyfer får du kjøpt bla på Lindex, og et tips: Til Facebook-bildet ditt kan du kjøpe en sløyfe til 30 kroner, det har jeg gjort!
*
I morgen blir det høstferietur til Bergen, kanskje Stoff & Stil har noen stoff der som venter på meg...?
Ha en fin dag!
Klem, Anita :)

4 kommentarer:

 1. Så nyyyyydelig kjole =)

  Selv har jeg en rosa sløyfe på jakken min =)
  Ha en fin fin dag =)
  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så artig rosa prosjekt! Nydelig kjole med masse lekre detaljer :-) Jeg har også kjøpt rosa sløyfe til fb-profilbildet mitt, og snart kommer det et innlegg på bloggen min også... Pleier alltid å støtte denne viktige saken i oktober :-)

  SvarSlett
 3. Kjolen var råfin! :)
  Jeg har kjøpt rosa armbånd og rosa sløyfe til nøkkelknippe mitt.
  Ha en fin kveld. :)

  SvarSlett
 4. Så utrolig stilig kjole du har sydd!!! :)

  SvarSlett