tirsdag 13. desember 2011

Oppgradering av kakebokser!

Noen av kakeboksene mine har fått makeover, og jeg er sååå fornøyd!!! :) På bildet under kan du se hvordan de såg ut før.
 Det var ganske så enkelt, bare å spray-male med kvit maling, så brukte jeg en serviett med Decopage på lokket (brukte den som er beregnet på glass, men det er sikkert ikke nødvendig) Så sprayet jeg veldig lett med klarlakk på lokket for å gjøre det litt mer hardført! (Boksene var matt i lakken fra før, så malingen henger godt på, hadde de vært blanke er det mulig de burde ha vært mattet først?)
Kunne selvfølgelig gjort noe mer av resten av boksen også, men syntes i grunnen de ble grei bare med å være hvite, kanskje det blir knytt litt hyssing rundt etterhvert..... ;)

4 kommentarer:

 1. NYDELIG!!!!!
  Dette har jeg aldri tenkt på:)
  ha en flott førjulstid

  klem fra Lill

  PS:bli gjerne me på julekalenderen jeg har på bloggen min

  SvarSlett
 2. De ble jo helt skjønne! Må jo være kjempeflotte julegaver også. Så herlig det lille juletreet ditt i innlegget under var. Vi skal ut å hogge juletre på søndag, og da skal jeg se om jeg kan finne et i miniatyrstr også, de er så koselige.
  Håper du har fine førjulsdager.
  Klem T

  SvarSlett
 3. Heihei..
  Besøk bloggen min for en overraskelse:)
  klem fra Lill

  SvarSlett
 4. hei! hvor får man tak i slik maling som du har brukt og hvordan var fremgangsmåten? hva heter malingen som du brukte.

  veldig fin blogg du har med mye inspirasjon til både det ene og det andre.

  lykke til videre. hilsen solveig

  SvarSlett