søndag 24. mai 2009

Fjelltur

Idag har hele familien vært på Fjelltur på Høgsetstølen.
Det er en fin tur, litt bratt, men en flott utsikt når man er oppe.
Stølen ligger plassert ovenfor der vi bor, så vi skimter
stølene i "himmelsjå" fra byggefeltet vårt.
Ungene er reine fjellgeitene når vi går tur, så det er bare å
henge på...=) Etterpå ble det grillmat hjemme, og nå nettopp
kom regnet...=(
Her ligger flere bilder.

Ha en strålende ukestart!
Klem, Anita ;)

4 kommentarer:

 1. For en koselig tur dere ser ut til å ha hatt idag:-) Nydelige natur-og familie bilder. Måtte le litt da jeg såg trollet og hamburgeren;-)) Ja med barn på tur kan en oppdage mye rart som en kanskje ikke hadde fått med seg ellers:-)
  Ha en kjempefin uke du og Anita!:-)

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 2. Hejsan!
  Är in lite då och då och tittar på dina fina alster som du tillverkar. Har nu också varit in och tittat runt på era fina turbilder....verkligen vackert ni har det runtomkring er.

  Ha det gott och hälsa familjen!

  Leni

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder Anita :D Dere bor kjempeflott til! Artig å ha med barn på tur, de ser helt andre ting enn det vi gjør. Det blir opplevelsesferd, hi-hi :P

  SvarSlett
 4. Heeei, glemte helt den mailen du sendte meg vedrørende Photoshop. Jeg har det ikke og bruker det ikke :D Jeg laster inn bildene fra kamera til et bildebehandlingsprogrom som fulgte med kameraet mitt (Canon EOS 400D) som heter ZoomBrowser EX. Jeg har et helt enkelt, basic program som jeg korrigerer enkelte bilder med - "Elite Foto bildearkiv". Jeg har lagret rammene til Xtina som er så fiiine, men jeg har dessverre ikke program for å bruke dem.. ennå. Photoshop er på ønskelisten min :D Heldig du Anita :) Jeg hadde prøveversjonen av elements 5.0 i fjor og storkoste meg i 30 dager. Laget takkekort med flere layers (husker noe) og sånt. Mye moro!!! Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg her Anita :/

  De bildene jeg bruker på kort og LO's skriver jeg ut selv på Canon selphy CP740. Veldig god, liten fargeskriver til bilder.

  SvarSlett