tirsdag 27. desember 2011

Strikkede julegaver

 Noen strikkede julegaver ble det i år også! Denne shortsen skal nok varme bra i disse uværs og strømløse tider.....Min søster som fikk den, befinner seg nå hjemme hos mor, der det ikke har vært strøm på flere dager etter Dagmars herjinger, så den kommer  kanskje godt med..... Varm og god i Falk-ull. Mønsteret er fra Pt-design og finnes HER

Sokker har jeg også strikket, de to andre søstrene mine fikk i hver sine farger. De ble strikket i herlige Drops Fine Merino.

 Mønster til disse finner du HER

Skal forresten sette meg ned i fred og ro med litt strikketøy nå tror jeg....Stille og rolig her, skulle egentlig hatt familieselskap her idag, men måtte utsette da alt var så usikkert pga Dagmar som u-invitert har herjet....På gården hjemme hos min mor er de fortsatt strømløs og uten telefonforbindelse, litt tungvint uten strøm i fjøset.... Vi sjøl kom oss ikke hjem i natt etter å ha vært på besøk der, nesten hjemme ble vi forhindret av ras og stengt vei som ikke ble åpnet før i dag. Bak oss der vi nettopp hadde passert raste også deler av veien ut... Vi fikk heldigvis ta inn hos venner og være der i natt. På arbeidsplassen min var vannet oppetter veggene på utsiden i går kveld, men heldigvis ble vannmassene stoppet i siste sekund....

Bilde utenfor jobben i går kveld...

Langs veiene her ligger trær på kryss og tvers, store grantrær er enten blåst over ende som rotvelt eller knekt tvers av.  Skikkelige krefter har vært i sving. Og som om ikke vinden gjorde nok skade rundt om, så kom altså disse syke mengdene med vann opp på det hele i går.....Var riktig så kaotisk her i Førde i går/natt. Heldigvis ser det ut for at det er materielle ting det har gått verst utover. 
Håper nå at været roer seg og at vi kan få nyte resten av jula uten flere uvær...

Slik såg det ut her for en uke siden (....idyll....), det var før Dagmar hadde vært på besøk......

3 kommentarer:

 1. Fantastiske julegaver!
  Jeg elsker den fargekombinasjonen som du har på den shortsen - så lekkert!
  Sokkene er virkelig flotte! De er heldige som fikk disse til jul :) Du er flink!

  Godt å høre at dere er trygge hjemme igjen!
  Det er voldsomt å se alle herjingene oppe hos dere!

  Stor klem

  SvarSlett
 2. Først må jeg si: Huff, så forferdelig vind-dama har herjet med dere! Vi har berget veldig bra, fikk oss bare en støkk når det blåste som verst!

  Så flotte julegaver da. De er heldige som har fått slike fine hjemmestrikkede ting.
  Ha en fortsatt fin romjul.
  Klem ToneB

  SvarSlett
 3. Nydelege strømper du har strikka!! Godt nytt år!

  SvarSlett