lørdag 18. februar 2012

Et par sokker til er klar

 Da har et sokkepar igjen blitt til på pinnene mine :)
Samme mønster som sist, fra Drops. Denne gangen har jeg brukt rimeligt garn fra Spar Kjøp, nemlig Rubin.
Egentlig har jo ikke jeg vært noe glad i å strikke sokker, men Drops' sokkeoppskrifter må ha gjort noe med meg... :)  Problemet har ofte vært at det var vanskelig å bli ferdig med sokk nr 2 når jeg hadde sett hvordan nr 1 ble... Men det har jeg funnet løsningen på; Jeg strikker begge sokkene samtidig, først ferdig den ene ribben, så den andre, så ned til hèlen på begge og så begge hèlene samtidig osv....Da er det nemlig håp om å bli ferdig for meg også!

 Har aldri vært fornøyd med hèlene heller, men nå går det noenlunde greit, plukket opp litt triks fra forskjellige gode tips og er nå kommet frem til et overkommelig resultat.
Med fine mønstre er jeg kanskje blitt en sokkestrikker jeg også! 
"Time vill sjåv"

 Denne dekorasjonen fikk praktisk talt nytt liv hos meg i går. Fikk den til jul med eføy, hvit julestjerne og hvit asalea, var veldig fin. Julestjernen fikk fyken like over nyttår, og i går var det over og ut for asaleaen. Hadde kjøpt med meg påskeliljer hjem så da ble de puttet oppi istedet, ilag med et hjerte fra morsdagsbuketten og noen lerkegreiner jeg hadde fra før. 
En skikkelig resirkulert dekorasjon med andre ord!

Ønsker alle mine lesere en god helg!
-tilbake til håndarbeidet! :)

3 kommentarer:

 1. Endå eit par nydelige sokkar :) fine duse fargar. Dei er utruleg kjekke og strikke, har heller aldri likt å strikke sokkar, men desse har det gått unna med. Dekorasjonen var kul, blir nydelig når påskeliljene får sprette ut.

  Ha ein fin lørdagskveld og kos dåkke i morgon!

  Klem Mariann

  SvarSlett
 2. Utrolig smart og strikke begge samtidig. Det dummeste man gjør er ihvertfall og strikke en, legge den fra seg i lange tider, for så å prøve seg på nummer to. Da kan du være helet sikker på at de ikke blir like!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett