søndag 9. november 2014

Tankestreg II

 Då er tankestregkjole nr.2 ferdig!
Denne gangen vart det grå striper  med lyngfarge på berestykke.
Har nesten strikka på akkord, jula nærmar seg skrekkelig fort når ein skal rekke over mykje...Garn: Tynn Alpakka frå Du store Alpakka
Pinner: 3,5
Str. 10 år


Vart ikkje strikka i heile går, så no er det berre å hive seg rundt å få fart på pinnene!
-Prosjekta står i kø!!!3 kommentarer:

 1. Tror du har satt motor på de pinnene dine nå, Anita! Det går virkelig unna og som vanlig - du lager utrolig mye flott strikk. Heldige små som får alt sammen. Tankestreg-kjolen er så fin. Alltid kjekt å se dem i ulike fargekombinasjoner.

  Supre tøfler og Marius-sett. Det har blitt litt Mariusstrikk hos meg dette året og endelig sitter mønsteret i fingrene, så dermed går det kjapt unna. Spennende å se hva mer du styrer med fremover.

  Det går stadig fremover. Litt rusk som henger igjen, men alt er knall ellers. Skal starte med fysio og snart er jeg i jobb igjen. Nesten skremmende å tenke på etter alt som har skjedd og flere måneder i ei "boble" på godt og vondt. Ser fremover og satser på mye moro. Fokus på helsa først - og har mange planer for 2015 :))

  Ha ei flott uke! Stor klem til deg.

  SvarSlett
 2. Hei! Så mye fint du strikker, og så mange fine scrappekort! Koselig å se bilder av din fine firbeinte sjarmerende venn:) Å ha hund i hjemmet er så kjekt:)
  Kjolen du viser frem her ble kjempefin! Stresset med julegavelaging kjenner jeg godt igjen. I år blir det faktisk lite hjemmestrikk fra meg under treet, for nå har jeg meldt meg på to julemesser. Det blir en spennende erfaring. Ønsker deg en fin onsdag. Birgitte

  SvarSlett
 3. hei, veldig flott blogg du har med masse inspirasjon :-) jeg lurer på hvilket program du har laget collagene dine i... jeg bruker div. programmer og app´er - men alltid moro med noe nytt!
  ha en flott dag videre!

  SvarSlett